(08.00-16.00)

Kundinformation


Vanliga frågor & svar - Läs här först:

Order / Kassan:
Hur vet jag att min order har blivit mottagen/gått igenom?
Om din order gått igenom korrekt kommer du att få en orderbekräftelse skickad till din mail samt en bekräftelse på skärmen. Har du inte mottagit någon bekräftelse, kontakta då vår kundtjänst på info@wattnordic.com

Jag har en presentkortskod, hur gör jag för att använda den för mitt köp?
Den använder du i kassan. Du klickar i rutan “använd kupongkod” och fyller i din kod i fältet, så dras priset av automatiskt. Skulle koden vara felaktig kan det bero på att den redan är använd. Var noga med att göra skillnaden på bokstaven o och siffran 0 och stora och små bokstäver.
Har du några problem så ontakta i så fall kundtjänst på info@wattnordic.com så hjälper de dig.

Vilka betalsätt kan jag välja på?
Du kan välja att betala med kortbetalning (VISA, Mastercard)
Direktbetalning (Handelsbanken, SEB, Nordea, Swedbank)
Klarna faktura (30 dagar)
Klarna avbetalning (3-36 månader)
Betala i vår butik i Älvdalen vid avhämtning

Hur gör jag om jag vill ha leverans till en annan adress än där jag bor?
Du kan välja vilken leveransadress du vill i kassan om du väljer att betala direkt via bank eller kortbetalning. Lägger du order mot Klarna måste ordern läggas mot adressen där du är folkbokförd. Önskar du leverans till annan adress än din folkbokföringsadress kan du skriva detta i orderkommentaren i kassan så ändrar vi manuellt efter det att ordern lagts.

Hur gör jag om jag som företag/kommun för att beställa mot Klarna faktura?
Välj “företag/förening” i kassan och fyll i uppgifterna. Observera att Klarna är lite petiga med adresser till företag och föreningar, maila gärna in ordern om ni har några problem.

Pengarna har dragits från mitt konto men jag har inte fått någon orderbekräftelse, vad gör jag?
Någonting har troligtvis gått fel vid kopplingen från betalningen tillbaka till vårt system, kontakt oss med namn, adressuppgifter och datum samt belopp som har dragits så hjälper vi till att spåra upp felet och se till att er order släpps iväg!

Leverans:
Hur vet jag om min order är skickad?
När din order skickas från oss får du ett mail med leveransbekräftelse samt eventuellt sändningsnummer. Du kan med hjälp av sändningsnumret/kollinumret spåra leveransen hos speditören (T.ex. Posten, DHL, UPS, Bussgods)

Vad händer om jag inte hämtar ut ett paket som jag beställt?
Hämtar du inte ut ditt paket så kommer vi ta kontakt med dig och fråga varför och ge dig möjligheten igen att handla samma saker. Oavsett om du önskar paketet igen eller inte kommer vi tvingas fakturera er för de kostnader vi fått för frakt tur/retur samt hantering.

Levererar ni utanför Sverige?
Vi levererar till hela Norden, många av Europas länder och USA/Canada. De länder som finns att välja på i kassan levererar vi till! Vi leverar tyvärr inte till Svalbard.

Vad har ni för leveranstid?
Vi har ett stort eget lager och skickar självklart samtliga ordrar så snabbt det bara är möjligt! Normalt så levereras ordern från vårt lager inom 2 vardagar men oftast snabbare än så! Välj till express i kassan om du har bråttom så skickar vi från lagret inom 24h. (Går ej på alla produkter, valet finns i kassan när det är möjligt)

Hur vet jag när jag kan hämta ut min order hos postombud?
Du ska då ha fått ett sms eller mail från Posten att och var ditt paket finns att hämta ut. Har du inte mottagit detta kan du med hjälp av kollinumret gå in på postens hemsida och söka ditt paket. I vissa fall kan det vara så att paketet anlänt utan att en avisering har gått ut av olika anledningar. Du kan då med hjälp av kollinumret och legitimation lösa ut paketet utan att vänta på en avisering.

Hur gör jag om jag fått ett leveransbesked från Add Energy Nordic AB men ingen avisering från Posten att mitt paket finns att hämta?
Har du inte mottagit någon avisering från Posten kan du med hjälp av kollinumret gå in på postens hemsida och söka ditt paket. I vissa fall kan det vara så att paketet anlänt utan att en avisering har gått ut av olika anledningar. Du kan då med hjälp av kollinumret och legitimation lösa ut paketet utan att vänta på en avisering.

Hur lång tid har jag på mig att hämta mitt paket hos postens ombud?
Paket ligger kvar normalt i 14 dagar, hinner ni inte hämta det så ta gärna kontakt med oss för att begära förlängd liggetid.