(08.00-16.00)

KöpvillkorPriser:
Alla priser är inkl moms 12 % för Sverige och EU. Tillbehör som ej är mat har moms 25%

I icke EU-länder ingår ej moms.


Fraktsätt:

Vi skickar allting med PostNord brev/paket beroende på vikt


Fraktkostnader:

Fraktfritt vid order över 499:- ananrs tillkommer en låg fraktavgift på 49:-


Leveranstid:

Vi skickar alla ordrar inom 24-48h (vardagar)

Betalningsalternativ:

  • Kreditkort (0:-) – Din betalning sker via en säker kreditkortsserver. Tjänsten levereras utav Auriga. Detta betalningsalternativ är det snabbaste och enklaste och kostar inte dig som kund någonting extra!
  • Faktura (29:-) Få varan först - Betala efteråt! Sedvanlig kreditkoll görs. Om ordern går igenom är ni godkänd för faktura. Leverans kan endast ske till folkbokföringsadressen (Personnummer är ett krav). Faktureringsavgift tillkommer med 29:-. Tjänsten hanteras av Qliro. Fakturan skickas ut via e-post samtidigt som ordern skickas ifrån Add Energy Nordic AB. Om e-post saknas skickas den via brev.
    Faktureringstid: 14-dagar - Få ordern först, betala inom 14 dagar från att ordern skickats.
  • Avbetalning – Hos Wattnordic.com Startavgift 0 kr
Upprättande av avtal om köp:

Add Energy Nordic ABs varor beställs på http://www.wattnordic.com/ eller via vår kundtjänst. Avtal om köp upprättas då din beställning har bekräftats av Add Energy Nordic AB via e-post till den e-postadress som du angivit vid beställningen. Genom beställningen accepterar du dessa villkor. Add Energy Nordic AB ingår inte avtal med minderåriga (under 18 år) utan målsmans godkännande. 


Ångerrätt:

Du som konsument har alltid fjorton (14) dagars ångerrätt enligt Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (2005:59). För att du ska känna dig helt trygg med ditt köp erbjuder vi istället hela nittio (90) dagars ångerrätt från det att du tar emot varan eller en väsentlig del av den. Du som kund står för eventuell returfrakt men kan köpa retursedel av oss. Du som kund har självklart rätt att prova och undersöka produkten hemma för att säkerställa att produkten motsvarar dina förväntningar. Returnerar du en oanvänd vara med tillhörande etiketter och förpackning inom 90 dagar återbetalas hela beloppet. Om produktens kvalitet har påverkats till följd av att du som kund har hanterat den mer än vad som är nödvändigt för att undersöka dess egenskaper eller funktioner, kommer avdrag på återbetalningen motsvarande varans värdeminskning att göras.

Du kan också meddela Add Energy Nordic AB om frånträdande av köp genom att fylla i och posta Konsumentverkets blankett tillAdd Energy Nordic AB. Blanketten hittar du här: http://publikationer.konsumentverket.se/sv/publikationer/lagarregler/lagar/2angerblankett.html. Blanketten skickas sedan till följande adress:

Add Energy Nordic AB

Industrivägen 7
79631 Älvdalen


Retur:

Vid retur står du risken för varan, därför är det viktigt att varan inte kan komma till skada under transporten. För att undvika att ett värdeminskningsavdrag görs bör varan skickas tillbaka i originalförpackning, samtliga etiketter sitta kvar och manualer skickas med. Det är viktigt att ytteremballage används och att tejp eller annat material inte klistras på originalförpackningen.

Vid köp av hygienartiklar, underkläder och badkläder, får förseglingen inte vara bruten, sådana varor med bruten försegling kan inte returneras. Ångerrätten gäller inte alls varor som tillverkats enligt konsumentens anvisningar eller som annars har fått en tydlig personlig prägel. Returer kan inte skickas mot Postförskott/Efterkrav. Efter mottagen och godkänd retur kommer återbetalning att ske inom fjorton (14) dagar från det att vi tog emot returen. Återbetalning sker endast genom insättning till bankkonto eller återförande till använt kort, ej kontant. Kostnader för tjänster kopplade till leverans såsom expresspack och postförskottsavgift återbetalas ej vid en retur.

För att möjliggöra en eventuell retur behöver du kunna påvisa köp och vi rekommenderar att du sparar orderbekräftelse och betalningsreferens som kvitto på ditt köp.

Retur av kampanjvaror:

Vid köp som berättigar till gåva eller extra rabatt betraktas värdet av gåvan eller den extra rabatten som en generell rabatt på hela beloppet vid köptillfället. Om någon del av köpet byts och/eller returneras värderas returnerade varor till köpeskillingen minus sin relativa andel av den generella rabatten. Vid byten sker ingen omräkning av den ursprungliga grunden för gåva eller rabatt.

Kampanj eller erbjudande om sådan gåva eller extra rabatt är endast tillgänglig för nya köp via http://www.wattnordic.com/ och kan inte erhållas retroaktivt. Gåva eller rabatt kan inte överföras till annat köp och kan inte tillgodoräknas vid byte till annan vara.


Återbetalning:

Från den dag att returen inkommit till oss så återbetalar vi er snarast och alltid inom 14 dagar.


Reklamation/garanti:
Är levererad vara felaktig eller skadad kan du reklamera den. Klicka här för att meddela oss detta. orderbekräftelsen som skickas via mail är ditt garantibevis. Hos oss gäller garantier utifrån vad varje varumärke anger (i regel 1 år). Garantin omfattar inte transportkostnader. Vid transportskada skall detta anmälas till utlämningsstället.


Övrigt:
• Färgavvikelser kan förekomma beroende på kvalité på grafikkort och bildskärmar.
• Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering.
• Vi reserverar oss mot eventuella skrivfel.
• Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning.
• Trots kontinuerlig uppdatering på Add Energy Nordic AB kan vissa varor snabbt ta slut.
• Eventuella försök till bedrägerier och falska beställningar polisanmäls.
• Beställda paket som inte löses ut debiteras med en avgift för frakt tur & retur samt hanteringsavgift. Denna avgift är rörlig beroende på ordervärdet samt fraktkostnad och vikt.
• Vid retur av order med erbjudanden, när endast en del av ordern returneras, räknas produkternas värde om till priset som är om man ej utnyttjat erbjudandet


 QLIRO FAKTURA

Fakturan ska betalas inom 14 dagar från fakturadatum. Fakturan skickas via e-post till den mejladress du anger vid köpet.
Vid försenad betalning skickas en påminnelse till dig och det utgår en förseningsavgift om 60 kr samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta. Vid ytterligare försening tillkommer en lagstadgad inkassoavgift.
Vid fakturaköp förbehåller vi oss rätten att göra en kreditupplysning genom Qliro AB. Insamling och behandling av dina personuppgifter samt kreditupplysning är nödvändig för att vi ska kunna behandla ditt önskemål om 14 dagars kredit.
För mer information om Qliros villkor klicka här

 

QLIRO FÖRETAGSFAKTURA
Betalningstid för faktura är 30 dagar från att ordern skickats från. Fakturan skickas via epost eller brev när ordern skickas. Det är du som kredittagare som ansvarar för att betalningen inkommer inom angiven tidsram enligt de villkor du godkänt vid val av betalningsalternativ ”faktura”.
Vid utebliven betalning från näringsidkare/juridisk person debiteras förseningsersättning i enlighet med lag (1981:739) om ersättning för inkassokostnader m.m., samt dröjsmålsränta enligt vid var tid gällande referensränta med ett tillägg om 24,00%.
För mer information om Qliros villkor klicka här.

 

QLIRO ”KÖP NU, BETALA SENARE”
Köp nu - Betala Senare
Ränta 0 %
Uppläggningsavgift 39 kr.
Inga ytterligare avgifter tillkommer.
Fakturan skickas med e-post i mitten av kampanjmånaden
Vid försenad betalning skickas en påminnelse till dig och det utgår en förseningsavgift om 135 kr samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta. Vid ytterligare försening tillkommer en lagstadgad inkassoavgift.
Vid köpet förbehåller vi oss rätten att göra en kreditupplysning genom Qliro AB. Insamling och behandling av dina personuppgifter samt kreditupplysning är nödvändig för att vi ska kunna behandla ditt önskemål om kreditköp.
Fullständiga villkor: Qliros fullständiga kampanjvillkor hittar du här.
Se också Standardiserad Europeisk Konsumentkreditinformation.

 

QLIRO KONTO & DELBETALNING
När du väljer delbetalning får du genast besked om din ansökan har beviljats och vi kan hantera ditt köp omgående. Skulle din ansökan inte bli beviljad kan du gå tillbaka och välja ett alternativt betalningssätt.
Du kan ha ett eller flera pågående delbetalningsköp och Qliro sammanställer dem på en månadsfaktura som skickas till dig via e-post i mitten av varje månad. Du kan när som helst under delbetalningstiden betala hela din kvarvarande skuld.

 

Följande alternativ finns för delbetalning

Betalsätt 3 mån 6 mån 12 mån 36 mån Konto*
Uppläggningsavgift 95 kr 195 kr 295 kr 395 kr 0 kr
Administrationsavgift 29 kr 29 kr 29 kr 29 kr 29 kr
Årsränta 0.00% 0.00% 0.00% 9,95% 19,90%Exempel vid ett köp om 10 000 kr
 

Effektiv ränta 11,45% 13,29% 12,31% 19,77% 29,22%
Att betala per månad 3 394 kr 1 728 kr 887 kr 362 kr 955 kr
Total kostnad 10 182 kr 10 369 kr 10 643 kr 13 047 kr 11 458 kr


*Gäller vid avbetalning över 12 månader

Vid försenad betalning skickas en påminnelse till dig och det utgår en förseningsavgift om 135 kr samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta. Vid ytterligare försening tillkommer en lagstadgad inkassoavgift.
Vid köpet förbehåller vi oss rätten att göra en kreditupplysning genom Qliro AB. Insamling och behandling av dina personuppgifter samt kreditupplysning är nödvändig för att vi ska kunna behandla ditt önskemål om kreditköp.
Fullständiga villkor: Qliros fullständiga villkor för konto och delbetalning hittar du här.
Se också Standardiserad Europeisk Konsumentkreditinformation.