(08.00-16.00)

Watt Intra Pump

Intra Pump är en sportdryck med en balanserad blandning av kolhydrater, mineralsalter, vitaminer och flera Kyowa-aminosyror. Denna produkt har utformats för att få en energidryck som ska tas under träning och tävling med hög intensitet. Vi rekommenderar den för sporter som tex enduro och crossfit.

Klicka här för mer information

Lagerstatus: I lager

Only 3 left
399 kr
Watt
399 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Intra Pump är en sportdryck med en balanserad blandning av kolhydrater, mineralsalter, vitaminer och flera Kyowa-aminosyror. Denna näringsblandning har utformats för att få en energidryck som ska tas under träning och tävling med hög intensitet, vilket ger ett väsentligt stöd till muskelmassan. Maltodextrin, fruktos och Vitargo® ger energi för att undvika plötsliga förändringar i sockernivån. Målet är att undvika plötslig trötthet, känslor av hunger och ömma muskler i påfrestande och långvarig hård aktivitet. Muskelstöd garanteras av en komplex blandning av aminosyror. BCAA (3 g / dos) ingriper i vad som är stimulering av proteinsyntes, med stöd av de andra essentiella aminosyrorna (lysin, treonin, fenylalanin, metionin, histidin). L-arginin och L-citrullin har en synergistisk verkan med avseende på produktionen av kväveoxid, en känd vasodilator, som sedan ökar flödet av blod till muskelområden. Kreatin är en aminosyra som deltar i energiproduktionen, vilket är särskilt användbart vid påfrestning med kort intensiv aktivitet som upprepas för att bygga upp styrka i musklerna.

Användning: Lös upp 30 g produkt (3 skopor) i minst 500 ml vatten.

Varningar: Kosttillskott är inte avsedda som ersättare för en varierad och balanserad diet och en hälsosam livsstil. Intaget bör inte överstiga den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn under 3 år. Använd inte under graviditet och hos barn eller under långa perioder utan att ha rådfrågat med en läkare.

Förpackning: 400 g.

Smak: Strong Apple.

Ingredienser: maltodextrin 22%, fruktos 18%, Vitargo® 7% (amylopektin), L-leucin (Kyowa Quality®), L-lysinhydroklorid (Kyowa Quality®), L-treonin (Kyowa Quality®), kreatinmonohydrat , surhetsreglerare: citronsyra; L-fenylalanin (Kyowa Quality®), L-metionin (Kyowa Quality®), surhetsregulator: trisodiumcitrat; L-isoleucin (Kyowa Quality®), L-arginin (Kyowa Quality®), L-citrullin (Kyowa Quality®), L-valin (Kyowa Quality®), L-histidin (Kyowa Quality®), kaliumklorid, arom, magnesiumcitrat, antiklumpningsmedel: kiseldioxid, kalciumfosfat; sötningsmedel: sukralos, steviolglykosider (blad från blad av Stevia rebaudiana Bertoni); L-askorbinsyra (vitamin C), pyridoxinhydroklorid (vitamin B6).

Energivärde:
Genomsnittliga värden per dagsdos (30 g)
Energi 463 kJ / 109 kcal
Fett 0 g
     varav:
     Mättade fettsyror 0 g
Kolhydrater 14 g
     varav:
     Socker 6 g
Fibrer 0 g
Protein ** 13 g
Salt 0,5 g
Vitamin C 38 mg (48% VNR)
Vitamin B6 0,9 mg (64% VNR)
Kalium 315 mg (16% VNR)
Magnesium 60 mg (16% VNR)
L-leucin 1,5 g
L-isoleucin 0,75 g
L-valin 0,75 g
L-lysin 1,5 g
L-treonin 1,5 g
Fenylalanin 1,2 g
L-metionin 0,9 g
L-citrulin 0,75 g
L-histidin 0,6 g
Arginin 0,75 g
Kreatinmonohydrat 1,5 g

VNR: Daglig referens näringsvärde (vuxna) enligt reg. EU n. 1169/2011 •• Proteiner = Nx6,25 (inkluderar fria aminosyror och kreatinmonohydrat)

Mer information

Mer information

Varumärken Watt
Typ av kosttillskott Under träning/lopp
EAN 8023826118140
Pris 399 kr

Recensioner

Reviews